Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Paard 2024/001

Paard 2024/001

Paard gemaakt van Corten Staal / Roest Vast Staal
€8625,00

Dui-trigram

Dui-trigram

Het dui-trigram is opgebouwd uit èèn onderbroken lijn (yin) met daar onder twee ononderbroken lijnen (yang). Het correspondeerd met het stilstaand water of een meer, met het zuidoosten en met de Geit (of het schaap). Dit teken syboliseert tevredenheid en plezier.     © Clare Gibso De Symbolengids Librero.  
€395,00

Roestig Dansen

Roestig Dansen

weg dromen in roest
€250,00

Balans tussen de mensheid

Balans tussen de mensheid

De gemeente Barneveld kenmerkt zich door een grote variatie aan levensovertuigingen van vooral de christelijke gemeenschap. Er wonen echter ook andersdenkenden in deze als ,,biblebelt" bekendstaande omgeving. Metaalkunstenaar Kees Weimer (zelf woonachtig in het dorp Barneveld) heeft deze vreedzame vorm van samenleven heel mooi gesymboliseerd in zijn werk ,,Balans tussen de mensheid". Bovendien heeft de kunstenaar en ambachtsman zijn creatie op treffende wijze uitgebeeld in een door hemzelf gemaakte foto. In het beeld ontmoeten meerdere stromingen elkaar. De een sluit de ander niet uit! In de door Kees Weimer gemaakte constructie houdt de ene creatie als het ware de andere vast. Wat symbool zou kunnen staan voor de samenleving waarin hij woont en werkt. Zijn visie van ,,alles samen doen" wordt behalve door zijn creatie ook heel goed weergegeven in de aan de rondweg gemaakte foto. Misschien wel een ,,fotosynthese"?
€795,00

Contra bas

Contra bas

Bass
€795,00

leeg de wapens  empty the guns

leeg de wapens empty the guns

Met de complimenten van de kleinzoon van Gandhi. i am Certain Gandhi, my Great grandfather,would have applauded what you have made out of guns. Humenkind awaits the day when all weapons will be turned into such works of beautiful and meaningful art which reinterprets tool of death into objejects of beauty. Bravo
€1095,00

Herfaistos / Vulcanus

Herfaistos / Vulcanus

De onaanzienlijke kreupele Hefaistos/Vulcanus is de god van het vuur en de metaalbewerking. Hij werd zelden in de beeldende kunst afgebeeld. Deze godheid is te herkennen aan zijn kruk, aambeeld ,hamer en vuurtang. ©Clare Gibson De Symbolengids Librero. .  
€695,00